czy ktoś ma namiar na kluczyki hella 433Mhz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nocoty
    Classic
    • 2008
    • 8

Ziomal, W octavi twojej manetka jest inna niż w kombiaku gdzie wycieraczka jest w seri. Jak miałem liftbacka to tam manetka nie odchylala sie w strone deski,w kombiaku sie odchyla. Musiałbyś wiec zmienić też manetke.
  • jeeeest
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 16

szukam już jakiś czas pilota Hella 433Mhz jakby ktoś miał jakieś namiary to proszę o kontakt

Komentarz

• b-bar01
      Elegance
      • 2007
      • 985
      • Octavia I (1U2)
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

witem. chodzi ci o samego pilota czy w kluczyku? ja ostatnio dorabiałem sobie kluczyk z pilotem do centr. zamka. ( 2 guziki) oznaczenia z boku: Hella 730 955-00 433 MHZ5FA 007 680. warsztat mieści się na pl.grzybowskim w Warszawie niestety . mają do wyboru zwykłe klucze i scyzoryki.
      *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• piotrek_os
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8160
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Orjetujecie sie za ile mozna kupić samego pilota? Z tym oznaczeniem co kolega wyżej napisał? Bo jeden pilot mi chodzi ok ale niestety drugi nie. (dwa przyciski - nie scyzoryk)
        Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• b-bar01
          Elegance
          • 2007
          • 985
          • Octavia I (1U2)
          • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

nie mam pojęcia ile kosztuje sam pilot bo płaciłem za wszystko tj. dorobienie klucza, odczytanie pin-u, odblokowanie i resetowanie komputera, zaprogramowanie 2 kluczy do immobilizera i centr. zamka.
          tu masz tel. do tego magika to się zapytasz : 0 602-503-657 ( p. Andrzej) pl.grzybowski 10/8a w w-awie.
          *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• harnas75
            Ambiente
            • 2006
            • 102

Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi:

Ale piloty do takich kluczyków często pojawiają się na aukcjach. Na 99 % miał je
            ten uzytkownik:

Komentarz

Pracuję...